Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Huize Brugchelen in 's Graveland
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Huize Brugchelen in 's Graveland

Prachtig in de natuur gelegen aan het Noordereinde in ‘s Graveland heeft Het Gooi en Omstreken gepland voormalig zorgcentrum Huize Brugchelen te slopen en op deze unieke locatie nieuwbouw te realiseren.

 

Planning
Al enige tijd zijn de oude bewoners van Huize Brugchelen, cliënten van Inovum, verhuisd en staat het pand leeg. Tijdelijk heeft een filmmaatschappij het pand in gebruik gehad als filmlocatie. Onlangs is door Het Gooi en Omstreken het besluit genomen om het bestaande pand te slopen en nieuwbouw te ontwikkelen. Dit is een proces dat tijd in beslag neemt. De ambitie is er om binnen een jaar te starten met de realisatie van de nieuwbouw.

 

Specificaties
In totaal komen er tussen de 30 en de 40 appartementen in het nieuwbouwcomplex. In grote variërend van 70 tot 90 m². Op het terrein worden voorzieningen aangelegd om de auto te parkeren en de fiets te stallen.

 

Samenwerking
In samenwerking met de gemeente Wijdemeren en verschillende adviseurs worden de plannen voorbereid.

 

Meer informatie
Specifieke informatie over het project is nog niet beschikbaar. Wanneer er meer bekend is over de toewijzingsregels en de huurprijzen wordt dat via deze website bekend gemaakt.

Naar het overzicht
x