Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Huize Brugchelen in ´s-Graveland
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Huize Brugchelen in ´s-Graveland

Prachtig in de natuur gelegen aan het Noordereinde in ‘s Graveland heeft Het Gooi en Omstreken gepland voormalig zorgcentrum Huize Brugchelen te verbouwen tot 2-kamer appartementen voor eenpersoonshuishoudens.

Planning
Al enige tijd zijn de oude bewoners van Huize Brugchelen, cliënten van Inovum, verhuisd en staat het pand leeg. Tijdelijk heeft een filmmaatschappij het pand in gebruik gehad als filmlocatie en binnenkort wordt gestart met de verbouwing. Het is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden zullen starten maar het doel is omstreeks de zomer van 2013 de werkzaamheden af te ronden.

Reageren en voorrangsregeling
Op dit moment kunt u zich nog niet inschrijven voor een woning. Wel adviseren wij u zich alvast in te schrijven als woningzoekende bij Woningnet. Deze inschrijving heeft u nodig om te kunnen reageren op een woning. De woningen zullen worden aangeboden via Woningnet. Dit zal ongeveer twee maanden voor de oplevering zijn.

Specificaties
In totaal komen er 48 appartementen in het complex. De woningen op de begane grond zijn voorzien van een terras en op de 1e en 2e verdieping is voorzien in balkons. Elk appartement heeft een woonkamer en keuken, een slaapkamer, badkamer en een plek voor de wasmachine. Buiten de woning is er per appartement een klein berging. Op het terrein zijn voorzieningen om de auto te parkeren en de fiets te stallen.

Samenwerking
In samenwerking met de gemeente Wijdemeren en verschillende adviseurs zijn de plannen voorbereid. Abken Schrauwen architecten, Bargman & Van Ek Bouwconculting en Installateur Bonarius hebben meegewerkt aan de plannen. De uitvoering van de werkzaamheden zullen door Aalberts Bouw uitgevoerd worden.

Meer informatie
Specifieke informatie over het project is nog niet beschikbaar. Wanneer er meer bekend is over de toewijzingsregels en de huurprijzen wordt dat via deze website bekend gemaakt.

 

Naar het overzicht
x