Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Het Gooi en Omstreken organiseert prijsvraag voor nieuwe naam wooncomplex Voorstraat
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Het Gooi en Omstreken organiseert prijsvraag voor nieuwe naam wooncomplex Voorstraat

Het voormalige gemeentehuis aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg maakt plaats voor twaalf sociale huurappartementen en vijf eengezinswoningen. En bij een nieuw gebouw hoort natuurlijk een nieuwe naam. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken roept daarom alle inwoners van Nederhorst den Berg op om mee te denken.

Bouw in volle gang

De bouw is op dit moment in volle gang en naar verwachting wordt het bouwplan in het voorjaar van 2020 opgeleverd. Alle woningen worden zonder aardgasaansluiting gerealiseerd. Deze worden door bouwbedrijf Van Driesten Harskamp gebouwd en door Het Gooi en Omstreken verhuurd. Ontwikkelingsmanager Martijn Ketelaar: ‘Een nieuw gebouw op deze centrale plek in Nederhorst den Berg verdient een nieuwe naam en daarom hebben we deze prijsvraag in het leven geroepen. Dus heeft u een goed idee? Laat het ons weten!’

Uitreiking tijdens oplevering
Deelnemen aan de prijsvraag kan nog tot 25 januari 2020 via www.wonenbijgeno.nl/prijsvraagvoorstraat. Een jury bestaande uit Studio V architecten, Gemeente Wijdemeren en Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken beoordeelt de inzendingen. De leukste, mooiste of meest unieke inzending wordt beloond met een dinerbon ter waarde van €100 van Restaurant Het Spiegelhuys in Nederhorst den Berg. Bovendien wordt de winnende naam tijdens de officiële oplevering onthuld. De bedenker van de winnende naam wordt hier ook voor uitgenodigd.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.wonenbijgeno.nl/prijsvraagvoorstraat


Naar het overzicht
x