Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Het Gooi en Omstreken en NL Brandbeveiliging werken samen aan brandveiligheid
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Het Gooi en Omstreken en NL Brandbeveiliging werken samen aan brandveiligheid

Brandveiligheid is een belangrijk thema voor Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. Daarom is er een vijfjarenovereenkomst getekend met NL Brandbeveiliging.

Onderhoudsovereenkomst 
In de onderhoudsovereenkomst is afgesproken dat NL Brandbeveiliging verantwoordelijk is voor het onderhoud en beheer van de brand- en ontruimingsinstallaties in de complexen van Het Gooi en Omstreken. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel kijkt uit naar een goede samenwerking: ‘We zien in NL Brandbeveiliging de geschikte partner.’

Kwaliteit 
‘NL Brandbeveiliging werkt landelijk, maar heeft door de inzet van haar regionaal verspreide monteurs gevoel voor de behoefte van klanten met een regionale cultuur’, vertelt adviseur Vincent Meussen. Het Gooi en Omstreken had het onderhoud van noodverlichting, blusmiddelen en brandventilatie eerder ondergebracht in meerdere contracten. 'Door deze onderdelen in zijn geheel onder te brengen bij NL Brandbeveiliging verwachten we meer grip te krijgen in de kwaliteit van de installaties en is het proces rondom het onderhoud efficiënter ingericht', legt Maarten van Gessel uit.

Naar het overzicht
x