Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Feestelijke middag Veenacker
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Feestelijke middag Veenacker

Veenacker, dat is de nieuwe naam voor 16 bestaande appartementen van Het Gooi en Omstreken aan Oudergaarde in Kortenhoef.

Prijsvraag

Het bestuur van De vrienden van Veenstaete schreef hiervoor een prijsvraag uit onder de bewoners. De gelukkige winnares: mevrouw De Bruin.
De naam Veenacker staat inmiddels met sierlijke letters op de gevel. Het is goed zichtbaar vanaf de weg geeft het onderscheid met het naastgelegen woon-zorgcomplex Veenstaete (Inovum) aan. 

Feestelijke bijeenkomst
Om dit alles te vieren organiseerden De vrienden van Veenstaete op woensdag 20 augustus een feestelijke bijeenkomst voor de bewoners van Veenacker. Daarbij was ook de directeur- bestuurder van Het Gooi en Omstreken uitgenodigd.

Bloemen en gebak
Na een korte speech zette de heer Flemminks Smid  mevrouw De Bruin als winnares van de prijsvraag in de bloemen. Ook was er een boeket voor mevrouw Scholten- Van der Velde, zij is al 23 jaar woonachtig in Veenacker en daarmee bewoonster van het eerste uur. Met gebak en een drankje was het een gezellige middag voor bewoners van Veenacker.

 

Naar het overzicht
x