Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Een nieuwe look voor woningen Brinkweg in Hilversum
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Een nieuwe look voor woningen Brinkweg in Hilversum

Aan de Brinkweg in Hilversum krijgen de 68 woningen een volledige opfrisbeurt. Op dit moment worden de kozijnen vervangen bij een zogenaamde ‘proefwoning’. Vervolgens starten ook de werkzaamheden bij de overige woningen.

Werkzaamheden

Tijdens het project worden alle woningen voorzien van een nieuwe badkamer (keuze uit drie varianten). De kozijnen aan de binnen- en buitenzijde worden vervangen en er komt een vernieuwd ventilatiesysteem in.

Ook de buitenzijde wordt niet vergeten. De balkons worden voorzien van een glazen hekwerk en er komen nieuwe privacyschermen. De trappenhuizen zijn straks onherkenbaar veranderd met nieuwe brievenbussen, een intercom en (in de meeste gevallen) extra ramen. Een aantal trappenhuizen wordt uitgebreid. In twee gevallen wordt het trappenhuis zelfs gesloopt en op een andere plek teruggebracht. Verder komen er nieuwe dakpannen op de daken. De dakkapellen krijgen een moderne uitstraling. Het metselwerk wordt gereinigd en al het beton krijgt een schilderbeurt.

Bezichtiging modelwoning
Enige tijd geleden was er al een inloopbijeenkomst voor bewoners in de modelwoning. Ze konden hier bijvoorbeeld al een voorbeeld van een nieuwe badkamer zien en de kleuren en tegels uitkiezen. 

Planning
Naar verwachting is het totale project begin 2019 geheel afgerond.

Naar het overzicht
x