Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Brand in Schoolstraat - update 21 mei
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Brand in Schoolstraat - update 21 mei

In de nacht van vrijdag 10 mei op zaterdag 11 mei is er een brand geweest in een appartementencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Schoolstraat in Hilversum. Lees in deze update de laatste stand van zaken.

Terugkomst bewoners
De woningen zijn schoongemaakt en het pand is weer toegankelijk voor alle bewoners. Maandagochtend 13 mei is het overgrote deel van de bewoners teruggekeerd naar hun woningen. Een paar dagen later waren ook de vier andere woningen, waar meer tijd nodig was voor reiniging, weer toegankelijk. De woning waarin de brand is ontstaan is enkele maanden niet bewoonbaar.

Besloten inloopgelegenheid
Maandag 20 mei vond er voor de bewoners van de Schoolstraat een besloten inloopgelegenheid plaats in restaurant Tiramisu, waarbij men de gelegenheid had om vragen te stellen. Vanuit Het Gooi en Omstreken waren meerdere medewerkers aanwezig, samen met de brandweer, buurtcoördinator en wijkagent. Bewoners van 25 appartementen zijn langs gekomen.

Klein gebaar

Het Gooi en Omstreken heeft alle teruggekeerde bewoners verwelkomd met een bloemetje als klein gebaar.

Bedankt!
We willen graag alle hulpverleners en andere betrokkenen bedanken die tijdens en/of na de brand hulp hebben geboden en hierbij betrokken zijn geweest.

Bereikbaarheid
Het Gooi en Omstreken is dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur bereikbaar voor vragen van huurders, via ons algemene telefoonnummer (035) 672 66 99.

Naar het overzicht
x