Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Bewoners Erasmuslaanflat vieren afronding renovatie
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Bewoners Erasmuslaanflat vieren afronding renovatie

De 82 appartementen aan de Erasmuslaan in Hilversum zijn flink opgeknapt en energiezuiniger. Nu ook de glazen entreehal af is, zijn alle werkzaamheden officieel afgerond. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken nodigde daarom alle bewoners van de flat uit op 29 januari om hen te bedanken voor hun geduld én te proosten op het eindresultaat.

Klaar voor de toekomst
Het afgelopen jaar is groot onderhoud uitgevoerd, waarbij de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de flat zijn verbeterd. Het is de eerste hoogbouwflat van Het Gooi en Omstreken die zo’n intensieve metamorfose kreeg. De hoofdentree is voorzien van een videofooninstallatie, er zijn oplaad- en parkeerplekken voor scootmobielen en er zijn nieuwe badkamers. ‘De Erasmusflat is klaar voor de toekomst’, vertelt projectleider Huib Schipper trots.

Van huis een thuis maken
Bewoners konden tijdens de renovatie zelf meedenken en ideeën aandragen in de daarvoor opgerichte klankbordgroep. Projectleider Huib Schipper vindt dit van grote toegevoegde waarde. ‘Zij zijn namelijk degenen die van hun huis een thuis maken. Daar moeten we dus goed naar luisteren.’ Mede dankzij de klankbordgroep is het idee ontstaan om de galerijen af te sluiten, balkons en galerijen op te hogen en de privacyschermen op de balkons draaibaar te maken. 


         
         
    

    

Naar het overzicht
x