Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Bereik de afdeling Huurincasso vanaf nu ook via WhatsApp!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Bereik de afdeling Huurincasso vanaf nu ook via WhatsApp!

Vanaf vandaag is onze afdeling Huurincasso ook bereikbaar via WhatsApp. Vragen over de huur? Stel ze dan makkelijk en snel via een whatsappje. Op werkdagen tussen 8:00 uur en 16:00 uur streven we ernaar binnen 4 uur te antwoorden. Deze Whatsapp-service is voorlopig alleen bedoeld voor contact met de afdeling Huurincasso.

Makkelijk en snel
Als woningcorporatie vinden we persoonlijk en laagdrempelig contact met onze bewoners erg belangrijk. Op dit moment is de afdeling Huurincasso al bereikbaar via telefoon, post, mail en natuurlijk aan de balie van ons kantoor in Hilversum. Maar vanaf nu komt daar dus nog een communicatiekanaal bij. Niet in staat om even langs te komen of weinig tijd? Stuur dan voortaan makkelijk en snel een whatsappje.

Hoe werkt het?
Bereik ons elke werkdag (maandag t/m vrijdag) op 06 29 43 14 94. Binnen deze kantoortijden proberen we vragen binnen vier uur te beantwoorden. De service is voorlopig alleen beschikbaar voor vragen aan de afdeling Huurincasso.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag aan een andere afdeling? Dan kunt u ons mailen en bellen via info@gooienom.nl of (035) 672 66 99.

Naar het overzicht
x