Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Begin volgend jaar oplevering 22 woningen Blaricummermeent
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Begin volgend jaar oplevering 22 woningen Blaricummermeent

 

De bouw van de 22 eengezinswoningen in de Blaricummermeent ligt op schema. De oplevering vindt naar verwachting volgend voorjaar plaats.

Eengezinswoningen

Langs de Floris V dreef en aan de Erfgooiersdreef in komen in totaal 22 eengezinswoningen. Het gaat om vier blokken met vier woningen en één blok met zes woningen. Alle woningen hebben een breedte van 5,1 meter met twee slaapkamers op de verdieping en een vaste trap naar zolder. De toekomstige bewoners ontvangen naar verwachting in het voorjaar van 2018 de sleutel van hun nieuwe woning.

Duurzaam wonen
De Blaricummermeent is de nieuwste trots van Blaricum. Het merendeel van de sociale huurwoningen is in beheer van Het Gooi en Omstreken. Een aspect waar Het Gooi en Omstreken veel waarde aan hecht is het feit dat het hele woonproject duurzaam is ontwikkeld. Bovendien zijn alle woningen aangesloten op een zogenoemd duurzaam warmte-koude-opslagsysteem (WKO-systeem). Hiermee wordt gebruikgemaakt van in de bodem aanwezige energiebronnen, waardoor de CO2-uitstoot van huishoudens wordt verminderd. De nieuwbouwwijk voldoet hierdoor aan alle eisen voor de toekomst.

Meer informatie

Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit project dan vindt u dat op onze website. Meer informatie over De Blaricummermeent staat op: www.deblaricummermeent.nl.

Naar het overzicht
x