Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Anke van Hal nieuw RvC-lid Het Gooi en Omstreken
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Anke van Hal nieuw RvC-lid Het Gooi en Omstreken

De Raad van Commissarissen (RvC) van Het Gooi en Omstreken krijgt binnenkort een nieuw lid. Met ingang van 1 april is Anke van Hal benoemd tot lid van de RvC. Ook is de voorzittershamer overgedragen.

Kans
Op het gebied van duurzaam bouwen is Anke van Hal een van de spraakmakende deskundigen in Nederland. Zij is daarbij een fervent voorstander van een goede samenwerking tussen professionals en bewoners bij de verduurzaming van woningbouwprojecten en ziet in het lidmaatschap van de RvC van Het Gooi en Omstreken een kans om daar als toezichthouder aan bij te dragen en van te leren. Anke van Hal was eerder actief op bestuurlijk niveau en heeft ervaring als toezichthouder bij Triodos Vastgoedfonds.

Nieuwe voorzitter
Na acht jaar lid geweest te zijn van de RvC waarvan twee jaar als voorzitter, zal Wim Lieberwerth zijn functie per 1 april neerleggen omdat zijn termijn afloopt. Rob Bijl zal Lieberwerth dan opvolgen als voorzitter.

Samenstelling RvC
Naast Anke van Hal bestaat de RvC van Het Gooi en Omstreken uit de volgende leden: Rob Bijl (voorzitter), Petra van Hartskamp (vice-voorzitter), Cosmo Schuurmans en Miranda Rovers.

Het Gooi en Omstreken bedankt Wim Lieberwerth voor zijn jarenlange inzet en heet Anke van Hal van harte welkom.

Naar het overzicht
x