Nieuwbouw
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
In ontwikkeling: Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

In ontwikkeling: Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht

Op 30 juni 2021 ondertekenden Maarten van Gessel, directeur-bestuurder van Het Gooi en Omstreken (G&O), en Johan Zijtveld, directeur JeeGee Vastgoed, gezamenlijk de intentieovereenkomst voor het project Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht. Het Gooi en Omstreken heeft de intentie om 15 sociale huurappartementen in dit nieuwbouwproject af te nemen.

Woningen voor starters en kleine huishoudens

Met het ondertekenen van de intentieovereenkomst bevestigen JeeGee Vastgoed B.V. en G&O de intentie om 15 sociale huurappartementen te realiseren. De sociale huurappartementen worden met voorrang verhuurd aan starters en/of kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren.

Project Wonen aan ‘t Laantje

Het project Wonen aan ’t Laantje bestaat uit een appartementencomplex van vier woonlagen met in totaal 49 appartementen en een parkeerkelder. Naast de 15 sociale huurappartementen worden zowel vrije sector huurappartementen als koopappartementen gerealiseerd. Het complex ligt vlakbij het centrum en in een natuurrijke omgeving.

Gasloos en energiezuinig

De appartementen worden gasloos en energiezuinig opgeleverd. Ook wordt het complex voorzien van zonnepanelen. De toekomstige bewoners merken deze duurzame toepassingen straks vooral in hun lagere energielasten.

Stand van zaken

Op donderdag 10 februari 2022 heeft de raad van de gemeente Wijdemeren het bestemmingsplan voor de realisatie van 49 appartementen in Loosdrecht vastgesteld. Naar verwachting kan de bouw van het nieuwbouwproject begin 2023 starten. De realisatie duurt ongeveer anderhalf jaar.

Geïnteresseerden voor de sociale huurappartementen kunnen zich te zijner tijd via WoningNet inschrijven.


Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar het overzicht
x