Nieuwbouw
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
In uitvoering: Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

In uitvoering: Wonen aan ’t Laantje in Nieuw-Loosdrecht

Aan 't Laantje in Nieuw-Loosdrecht ontwikkelt G&O samen met JeeGee Vastgoed het project Wonen aan ’t Laantje. G&O heeft 15 sociale huurappartementen in dit nieuwbouwproject afgenomen.

Woningen voor starters en kleine huishoudens

Dit nieuwbouwproject bestaat uit een appartementencomplex van vier woonlagen, waarbij de vierde woonlaag terug ligt ten opzichte van de overige woonlagen, met in totaal 49 appartementen en een parkeerkelder. In samenwerking met G&O worden er 15 sociale huurappartementen gerealiseerd om betaalbare huisvesting te bieden aan starters en kleine huishoudens in de gemeente Wijdemeren. Naast de 15 sociale huurappartementen worden zowel vrije sector huurappartementen als koopappartementen gerealiseerd. Het complex ligt vlakbij het centrum en in een natuurrijke omgeving.

Gasloos en energiezuinig

De appartementen worden gasloos en energiezuinig opgeleverd. Ook wordt het complex voorzien van zonnepanelen. De toekomstige bewoners merken deze duurzame toepassingen straks vooral in hun lagere energielasten.

Stand van zaken

Op 8 maart 2024 vierden projectontwikkelaar JeeGee Vastgoed B.V. en bouwbedrijf Van Driesten Harskamp het ‘diepste’ punt voor het project. Woningcorporatie G&O heeft 15 sociale huurappartementen in dit nieuwbouwproject afgenomen van in totaal 49 appartementen. Deze sociale huurappartementen worden met voorrang verhuurd aan starters en/of kleine huishoudens uit de gemeente Wijdemeren. Natuurlijk zijn de appartementen energiezuinig en comfortabel. Ook wordt het complex voorzien van zonnepanelen.

Inschrijven via WoningNet

Naar verwachting worden de sociale huurwoningen opgeleverd en verhuurd in 2025. Geïnteresseerden kunnen zich tegen die tijd inschrijven via WoningNet regio Wijdemeren.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Laatst bijgewerkt: 11 maart 2024

Naar het overzicht
x