Onderhoud en verduurzaming
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Afgerond: Schoolstraat in Hilversum
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Afgerond: Schoolstraat in Hilversum

De Prinsenhof is een seniorencomplex van Het Gooi en Omstreken aan de Schoolstraat in Hilversum. Dit complex heeft een flinke opknapbeurt gehad. De grootste veranderingen zijn de de toepassingen om langer zelfstandig te wonen. Maar ook de leefbaarheid en veiligheid van het complex worden onder handen genomen. 

Prettiger wonen

Een extra lift zorgt er inmiddels voor dat bewoners makkelijker en sneller op de juiste verdieping komen. Ook binnenin de appartementen van bewoners is het een en ander aangepakt. De verhoogde balkons zorgen ervoor dat bewoners makkelijk en zonder drempel de woning in en uit kunnen. Verder worden de voordeuren en de sloten vervangen. Ook de aluminium kozijnen naast de voordeuren zijn aan vervanging toe. Dit worden houten kozijnen.

Planning
Veel van de werkzaamheden zijn inmiddels afgerond (januari 2020). Het vervangen van de kozijnen en deuren staat op de planning in de eerste helft van 2020.

Mate van overlast
- Geluidsoverlast van sloop- en bouwwerkzaamheden

Samenwerking
De firma Coen Hagendoorn voert de werkzaamheden uit.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Projectbureau via (035) 672 66 99. Op de pagina Veelgestelde vragen vindt u een overzicht met vragen en antwoorden over de energieprojecten en energieverbetering.

Naar het overzicht
x