Onderhoud en verduurzaming
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Afgerond: Lange Heul, Bussum
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Afgerond: Lange Heul, Bussum

In bewonerscomplex Heulstaete aan de Lange Heul in Bussum voert Het Gooi en Omstreken (G&O) groot onderhoud uit. Er worden onder andere duurzame verbeteringen aangebracht die de leefbaarheid, duurzaamheid en uitstraling van de flat verbeteren. 

Wat gebeurt er precies?
Het bewonerscomplex Heulstaete aan de Lange Heul in Bussum was toe aan groot onderhoud. Daarnaast zijn een aantal verbeteringen aangebracht voor de leefbaarheid. Bewoners kunnen voortaan namelijk makkelijker hun woning in en uit door de verhoogde galerijen. Deze sluiten nu naadloos aan op de voordeuren. Daarnaast zijn alle leidingen aangepakt naar aanleiding van een lekkage van het centrale cv-systeem. Ook is het voegwerk van de gevels vervangen. 
 
Glazen badkamers
In 2020 krijgen een aantal badkamers een opknapbeurt waarbij de wanden worden afgewerkt met glazen panelen. Dit is een nieuwe methode om overlast van sloop- en breekwerk te beperken. Daarnaast ziet een glazen badkamer er ook nog heel mooi strak uit. In een proefwoning konden bewoners een voorbeeld van een glazen badkamer bezichtigen.  
 
Samenwerking
De firma Intersell voert de werkzaamheden uit.

Naar het overzicht
x