Manuel aan het woord

Manuel, projectleider

“Vanaf het begin voelde ik me hier thuis”

 

Ik werk vanaf 2013 bij G&O. In 2015 kwam ik in vaste dienst als projectleider bij het Bouwbureau. Hier ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van onderhoudsprojecten. Onze afdeling is van alle markten thuis, van onderhoudsproject tot de invulling van de begroting. 

Direct thuis voelen

Voordat ik hier terechtkwam, werkte ik bij een adviesbureau. In 2013 werd ik gedetacheerd bij G&O om verschillende verduurzamingsprojecten te begeleiden. Vanaf het begin voelde ik me hier thuis. Toen er in 2015 een vacature voor projectleider bij het Bouwbureau vrij kwam heb ik direct gesolliciteerd en ben ik ook aangenomen.

Je krijgt bij G&O veel verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte om hier op je eigen manier invulling aan te geven


Technische vraagbaak

Het Bouwbureau is verantwoordelijk voor het geplande onderhoud aan alle woningen uit ons bezit. Als projectleider ben ik medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van deze grote en kleine onderhoudsprojecten. Ook denk ik mee over de invulling van de begroting, onderhoudscontracten en het optimaliseren van werkprocessen. Daarnaast zijn we als team vaak de technische vraagbaak voor collega’s. Kortom: onze afdeling is van alle markten thuis!  


Van onderhoudsproject tot de invulling van de begroting; onze afdeling is van alle markten thuis!

Volop in ontwikkeling

Ik zag mijzelf voorheen eigenlijk niet bij een woningcorporatie werken. Het leek me een saaie branche. Maar niets is minder waar! Er zijn voortdurend ontwikkelingen die van invloed zijn op mijn werk. Denk bijvoorbeeld aan de plannen om de CO2-uitstoot terug te dringen. Daarnaast wil ik elke dag met plezier naar mijn werk gaan. Dit lukt doordat ik hier een zeer afwisselende baan heb en kan samenwerken met hele fijne collega’s.

Veel ballen in de lucht houden

G&O is een platte organisatie. Je loopt bij iedereen makkelijk binnen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte om hier op je eigen manier invulling aan te geven. Dat maakt dat iedereen zich ook echt betrokken voelt. Dit zie je door het hele bedrijf heen. Het is van tijd tot tijd best een veeleisende baan. Je moet veel ballen tegelijk in de lucht houden. Maar als dit aan het eind van de dag weer is gelukt, dan geeft dat wel een trots gevoel.


“De woningcorporatiesector leek me een saaie branche. Maar niets is minder waar!"

Duurzame ontwikkelingen

Om stappen te zetten in de verduurzaming van onze woningen worden vaker complexe installaties ingezet, wat erg interessant is. Wel vraagt dit vaak om een andere aanpak van de projecten.

Klussen en koken

Naast mijn werk als projectleider kom ik thuis graag bij door wat te klussen. Verder vind ik het ook leuk om uitgebreid te koken.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x