Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Nieuwe leden Raad van Commissarissen van G&O
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Nieuwe leden Raad van Commissarissen van G&O

Eline Kik en Franko Zivkovic-Laurenta zijn per 1 januari 2023 benoemd tot leden van de Raad van Commissarissen van G&O. De nieuwe leden nemen het stokje over van Petra van Hartskamp (voormalig voorzitter) en Anke van Hal. RvC-lid Miranda Rovers neemt de voorzittersrol van Petra over. Petra en Anke, bedankt voor jullie jarenlange inzet voor G&O. En een warm welkom aan de nieuwe leden!

Nieuwe leden


De nieuwe leden brengen ieder specifieke kennis en ervaring in hun vakgebied mee. Eline is in haar dagelijks leven werkzaam als directeur van Green Business Club Nederland. Binnen de RvC zijn haar aandachtsgebieden duurzaamheid en vastgoed. Franko werkt als manager fysiek domein bij gemeente De Bilt en is daarnaast werkzaam als advocaat. Hij zal zich vanuit zijn profiel extra richten op politiek-bestuurlijke onderwerpen.

Positieve energie 


De twee nieuwe RvC-leden kijken ernaar uit om aan de slag te gaan. Eline Kik: ‘Het is een mooi moment om aan de slag te gaan voor G&O. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld en is gegroeid. Ook op het gebied van duurzaamheid en met haar huurders in het vizier. Ik kijk ernaar uit om hier de komende jaren mijn steentje aan bij te dragen.’

Naar het overzicht
x