Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Koffiemoment Spinozahof groot succes
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Koffiemoment Spinozahof groot succes

Dit jaar bestaat Het Gooi en Omstreken 50 jaar. Wie jarig is viert feest! Dat vieren wij niet alleen zelf, maar vooral ook samen met onze huurders. Om dit te vieren organiseerden wij op 15 juni ons eerste koffiemoment op het Spinozahof in Hilversum. Sommige van de huurders op het Spinozahof huren al een lange periode een woning van ons, tijd voor koffie en taart! Wij vinden het belangrijk dat wij onze bewoners kennen en dat bewoners elkaar kennen. Daar zijn dit soort koffiemomenten erg geschikt voor.

Van 12.30 tot 13.30 uur waren de huurders van het Spinozahof uitgenodigd voor koffie en taart. Enkele huurders bleken de uitnodiging vergeten te zijn maar kwamen snel hun huis uit om te kijken waar de muziek vandaan kwam. Draaiorgel de Tony draaide de leukste liedjes en melodietjes. In slechts 1 uur kwamen 27 huurders een praatje maken, met ons én met elkaar.

De meest gehoorde uitspraak van de dag: “Hoe ik het wonen ervaar? Geweldig, het is alsof ik op een vakantiepark woon!”

De komst van de wijkagent zorgde nog voor enige commotie. Zou er geklaagd zijn over geluidsoverlast? Welnee, onze netwerkpartners waren ook uitgenodigd. Vandaar dat ook de wijkagent en buurtcoördinator van de gemeente Hilversum) langs kwamen.

We gaan deze zomer nog meer van dit soort koffiemomenten te organiseren, onder andere bij de Kerkelandentorens, Schoolstraat en Aaltje Noorderwierlaan.

     

Naar het overzicht
x