Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Jaarverslag 2021: Woonkansen bieden!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Jaarverslag 2021: Woonkansen bieden!

Met trots en plezier presenteren wij ons jaarverslag met daarin de resultaten die wij in 2021 behaalden in Baarn, Blaricum, Bunschoten, Gooise Meren, Hilversum, Laren en Wijdemeren. Wij wensen u veel leesplezier.

Terugblikken op 2021...

2021 was het tweede jaar van de coronapandemie en had in dat opzicht voor ons allemaal gevolgen. We lieten in de lente een lockdown achter ons om in betrekkelijke vrijheid zomer en herfst te vieren, waarna we in de winter opnieuw in lockdown gingen en we weer terug werden geworpen op onze eigen woning. Om in te wonen, om in te werken, om in te sporten en om in te spelen. 

Continu vooruit blijven kijken

Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de woonkansen van woningzoekenden te verbeteren. In 2021 hebben we ons maatschappelijk vermogen ingezet om woonkansen te bieden aan mensen met een veelal bescheiden inkomen. Dit deden we met investeringen in onder meer beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid. In al die thema’s die in de volkshuisvesting zo’n grote rol spelen. En we hebben onze organisatie en primaire processen zodanig ingericht, dat we op deze thema’s maximaal kunnen presteren.

Documenten

  • Klik hier voor het Volkshuisvestelijk verslag (VHV)
  • Klik hier voor de jaarrekening

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van het jaarverslag of wilt u meer weten? Mail naar naar jaarverslag@gooienom.nl

Naar het overzicht
x