Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Inschrijving nieuwbouwproject Ankerplaats Muiden is gestart!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Inschrijving nieuwbouwproject Ankerplaats Muiden is gestart!

Het is zover! De start van de inschrijvingen voor de 40 appartementen op de plek van het oude gemeentehuis. Belangstellenden kunnen zich via WoningNet inschrijven voor dit nieuwbouwproject van woningcorporatie G&O. De toekomstige bewoners ontvangen naar verwachting in het voorjaar van 2023 de sleutel van hun nieuwe woning.

Appartementen

Aan het Anker in Muiden komt het appartementengebouw met twee- en driekamerappartementen, variërend van circa 50 m2 tot 75 m2. De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een eigen berging en buitenruimte. Bovendien beschikken de woningen over vloerverwarming en een videofoon intercominstallatie.

Gasloos

Alle woningen worden zónder aardgasaansluiting gebouwd, maar met warmtepomp en zonnepanelen.

Ontmoetingsruimte

Op de locatie komen in totaal 41 sociale huurappartementen, waarvan er 1 naar verwachting een ontmoetingsplek voor de buurt wordt. Dat is een wens van de bewoners uit de wijk.

Doelgroep

Verhuurmakelaar Nihat: ‘Er worden 5 appartementen met voorrang toegewezen aan 55-plussers. Daarnaast hopen we de doorstroming op de woningmarkt in Gooise Meren te stimuleren door bewoners die een sociale huurwoning van een woningcorporatie achterlaten, voorrang te geven.’

WoningNet

De netto huurprijzen variëren van circa 570 tot 745 euro, exclusief servicekosten. De exacte huurprijzen en toewijzingscriteria staan in de advertentie op WoningNet.

Vragen of meer informatie

Neem voor vragen of meer informatie over dit nieuwbouwproject contact op met onze collega’s van de afdeling Wonen. Zij zijn op werkdagen te bereiken via (035) 672 66 99.

Naar het overzicht
x