Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Gezocht: Transitiemanager Programma Klantbediening
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Gezocht: Transitiemanager Programma Klantbediening

Het Gooi en Omstreken maakt op dit moment een grote transitie door. We zijn een ambitieuze club, volop in ontwikkeling en groeiende. Op diverse onderwerpen maken we mooie stappen om de organisatie voor de toekomst nog wendbaarder en slagvaardiger te maken. Onze huurder staat daarin altijd centraal.

Kortgeleden hebben we een visie op klantbediening gemaakt waarin we onze klantbediening nog beter willen organiseren. Om het komende jaar onze visie gestalte te geven zoeken we een Transitiemanager Programma Klantbediening. 

Wat ga je doen?

De Transitiemanager ontwikkelt een programma om te komen tot een georganiseerde klantbediening op de onderdelen organisatie, processen, systemen, cultuur, kantoor. We willen een toegeruste organisatie worden die het intern goed voor elkaar heeft om onze huurders (de klant) beter te kunnen bedienen. De Transitiemanager heeft een voortrekkersrol in het veranderingsproces. Hij/zij ontwikkelt, begeleidt, coacht en faciliteert het management en medewerkers op alle niveaus die betrokken zijn bij het transitieontwerp en de implementatie ervan.

Meer informatie

Klik hier voor de volledige vacature. Meer weten? Neem dan contact met ons op via (035) 672 66 99. 

 

Naar het overzicht
x