Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Woningneteemvallei.nl online!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Woningneteemvallei.nl online!

Vanaf vandaag staat het woningaanbod van Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg op www.woningneteemvallei.nl. Ook de beschikbare huurwoningen van Het Gooi en Omstreken in Bunschoten vindt u voortaan op deze website.

Voordelen voor woningzoekenden
• U vindt het complete woningaanbod in de regio overzichtelijk op www.woningneteemvallei.nl
• U kunt direct reageren op de woningen, dat is sneller dan voorheen via de Woonbon in de Bunschoter
• Uw zoekgebied wordt groter. U kunt met één inschrijving reageren in Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg.
• Wanneer u bent ingelogd ziet u direct hoeveel kans u maakt op de woning
• U kunt uw woonwensen aangeven voor een gerichte zoekopdracht
• U kunt een gratis abonnement nemen op ‘Digizine’. Dit is een e-mail met daarin het woningaanbod met de hoogste slaagkans passend bij uw inschrijfgegevens en woonwensen.

Inschrijvingen
Stond u vóór 24 november al bij Het Gooi en Omstreken ingeschreven als woningzoekende in Bunschoten? Dan is uw inschrijving automatisch overgegaan naar het nieuwe systeem. U bent daarover schriftelijk geïnformeerd. Uw inschrijfnummer heeft u per e-mail ontvangen.
Vanaf 24 november kunnen woningzoekenden zich inschrijven via www.woningneteemvallei.nl. De inschrijfkosten bedragen € 30,-.

Heeft u geen internet?
Voor woningzoekenden in Bunschoten zonder internet zorgt Het Gooi en Omstreken ervoor dat er wekelijks een papieren versie van het beschikbare aanbod is af te halen. U kunt daarvoor terecht bij het gemeentehuis of het kantoor van Het Gooi en Omstreken (Op de Ree 161 Bunschoten). Het Gooi en Omstreken plaatst geen woningadvertenties meer in de Bunschoter.

Meer informatie
Alle ingeschreven woningzoekenden zijn schriftelijk geïnformeerd. Meer informatie vindt u op deze website op de pagina Bunschoten en in de rubriek Veel gestelde vragen. Met vragen over www.woningneteemvallei.nl kunt u terecht bij het KlantContactCentrum (KCC) van WoningNet via 0900-0400602.

 

Naar het overzicht
x