Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Start verhuur Jacob van Campenlaan
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Start verhuur Jacob van Campenlaan

Op de hoek van de Comes Oolenstraat en de Jacob van Campenlaan bouwt Het Gooi en Omstreken 16 appartementen. Vanaf vrijdag 19 april gaat de verhuur van deze appartementen van start.

Reageren via WoningNet
De appartementen worden geadverteerd via de website van WoningNet. U kunt tot uiterlijk dinsdag 30 april 08.00 uur via die website reageren. Belangrijk hierbij is dat u staat ingeschreven als woningzoekende bij WoningNet. Deze inschrijving is nodig om te kunnen reageren op een woning. Als alles volgens planning blijft verlopen, worden de appartementen in juni 2013 opgeleverd.

Voorrangsregeling
Bewoners uit Hilversum Noord die een huurwoning van een corporatie achterlaten krijgen voorrang bij toewijzing. Daarna krijgen ook andere bewoners uit Hilversum Noord voorrang. Vervolgens vindt de reguliere toewijzing van WoningNet plaats.

Woningtypen
Aan de Jacob van Campenlaan realiseren we 16 appartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van zo’n 80 vierkante meter, verdeeld over twee etages. Alle appartementen vallen binnen de sociale sector (maximaal € 681,02 per maand). Hieronder kunt u de plattegronden en het verhuurboekje downloaden.

Plattegronden Jacob van Campenlaan
Verhuurboekje Jacob van Campenlaan

Naar het overzicht
x