Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Start bouw Rengerswetering
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Start bouw Rengerswetering

Op woensdag 3 september is de bouw van 33 nieuwe appartementen in Bunschoten van start gegaan. Het appartementencomplex wordt gebouwd aan de Tabakskamp op het tweede eiland in de wijk Rengerswetering.

Sociale huur
De appartementen worden ruim, zeer energiezuinig en hebben een eigentijdse uitstraling. Met een huurprijs van maximaal € 699,48 (prijspeil 2014) vallen ze in de sociale sector. 

Indeling
De appartementen variëren van 69 tot 88 M2 (gebruiksoppervlak). De appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met open keuken en balkon, berging met CV en wasmachineopstelling en op de begane grond een fietsenberging. 

Ontwerp
Het ontwerp van het appartementencomplex is van Geesink Weusten architecten en sluit aan bij de uitstraling van de naastgelegen gebouwen.

Realisatie
Het Gooi en Omstreken is als sociale verhuurder een bekend gezicht in Bunschoten. Dat geldt ook voor ontwikkelaar de Bunte en bouwer Nikkels. Beide partijen hebben inmiddels al veel woningen opgeleverd in de nieuwe wijk Rengerswetering.

Meer informatie
Inschrijven voor de woningen is nu nog niet mogelijk. Wel kunnen geinteresseerden zich alvast inschrijven als woningzoekende bij Het Gooi en Omstreken. Zodra er meer informatie beschikbaar is vindt u dit op deze site onder Nieuwbouw.


 

 

 

Naar het overzicht
x