Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Inschrijving Voorstraat, Nederhorst den Berg, start op maandag 2 maart
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Inschrijving Voorstraat, Nederhorst den Berg, start op maandag 2 maart

Maandag 2 maart is het zover. Dan start op WoningNet de inschrijving voor de twaalf appartementen en de vijf eengezinswoningen op de plek van het oude gemeentehuis. Belangstellenden kunnen zich tot en met 11 maart inschrijven voor dit nieuwbouwproject van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken. De woningen worden dit voorjaar opgeleverd.

Woningen

Direct aan de Voorstraat komt het appartementengebouw met twee- en driekamerappartementen. De appartementen zijn gelijkvloers, drempelloos en daarmee geschikt voor oudere bewoners. Bovendien komen er oplaadpunten voor scootmobiels. Op het achterterrein is plek voor nog eens vijf eengezinswoningen met twee slaapkamers en een zolderverdieping. Alle woningen hebben een eigen berging en buitenruimte.

Gasloos

Directeur-bestuurder Maarten van Gessel: ‘Alle woningen worden zónder aardgasaansluiting gebouwd maar met warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast hopen we de doorstroming op de woningmarkt in Wijdemeren te stimuleren door bewoners die een huurwoning van een woningcorporatie achter te laten, voorrang te geven’.

WoningNet

De huurprijzen voor de appartementen beginnen vanaf 582 euro en die van de
eengezinswoningen vanaf 663 euro, exclusief servicekosten. De exacte huurprijzen en toewijzingscriteria staan in de advertentie op WoningNet.

Naar het overzicht
x