Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Gezocht: Trainees voor Talent in Huis!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Gezocht: Trainees voor Talent in Huis!

Het Gooi en Omstreken zoekt trainees! Benieuwd hoe het is om te werken in de corporatiesector? Meld je dan gauw aan voor Talent in Huis. Aanmelden kan tot 31 oktober.

Een goed betaalde startersfunctie
Het Gooi en Omstreken doet samen met 16 andere woningcorporaties mee aan het nationale traineeshipprogramma Talent in Huis. Je werkt in anderhalf jaar bij drie verschillende woningcorporaties. Aan het einde van het traineeship weet jij welk type organisatie jou gelukkig maakt. Werk je graag bij een grote club in de hoofdstad? Of kom jij tot je recht in een hecht team bij een kleine organisatie met korte lijnen? Je ervaart het tijdens je eerste echte baan, die je bovendien ruim €2500,- bruto per maand oplevert.

Directe impact en complexe vraagstukken
Talenten krijgen bij Het Gooi en Omstreken onder andere de mogelijkheid mee te werken aan projecten die voortvloeien uit ons Koersplan. Denk daarbij aan onderwerpen over langer zelfstandig thuis wonen, big data of de energietransitie. Elk half jaar bijt jij je vast in uitdagende vraagstukken en werk je in rollen als junior adviseur, projectmedewerker of gebiedscoördinator aan issues die er echt toe doen.

Wie ben jij?

  • HBO/WO-afgestudeerd
  • Max 2 jaar werkervaring
  • Bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
  • Zin om aan de slag te gaan in een topprogramma, samen met generatiegenoten, in een sector met impact!

Solliciteren
Solliciteren kan tot 31 oktober via: www.talentinhuis.nl/solliciteren Je hoort uiterlijk 5 november of je uitgenodigd bent voor de eerste selectiedag op 12 november. Na deze eerste selectiedag weet je of je welkom bent op de tweede selectiedag op 19 november. De trainingen beginnen in december, en in januari 2020 start jouw corporatie-avontuur!

Naar het overzicht
x