Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
De eerste Talent in Huis-trainee is gestart!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

De eerste Talent in Huis-trainee is gestart!

Onze eerste Talent in Huis-trainee is deze week gestart! Anniek gaat bij ons aan de slag met het project 'langer zelfstandig thuiswonen'. Talent in Huis is een programma voor hbo/wo-afgestudeerde starters. In anderhalf jaar tijd volgen drie verschillende trainees bij ons een leer-, werk- en ontwikkelprogramma. Klaargestoomd voor een carrière binnen de woningcorporatiesector.

Jong talent  
Nieuwe maatschappelijke vraagstukken en een snel veranderende wereld vragen om de frisse blik van jonge talenten. Het Gooi en Omstreken is daarom een van de zeventien woningcorporaties die meedoet aan het project Talent in Huis.

Leer-, werk- en ontwikkelprogramma
In anderhalf jaar tijd volgen drie verschillende trainees bij ons een leer-, werk- en ontwikkelprogramma. Voor de trainee een leuk en leerzaam traject. Voor de woningcorporatie een goede manier om jong talent mee te laten denken over actuele en maatschappelijke vraagstukken.

Daarom werken bij Het Gooi en Omstreken...
Benieuwd of werken bij Het Gooi en Omstreken ook iets voor jou is? Klik hier en lees de 10 redenen waarom je bij ons aan de slag wilt. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega! Alvast kennismaken met je toekomstige collega's? Klik dan hier. 

Naar het overzicht
x