Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Bedrijfspand nieuw in verhuur!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Bedrijfspand nieuw in verhuur!

Kerklaan 8a te Kortenhoef

Nabij het dorpscentrum van Kortenhoef, aan de doorgaande Kerklaan, komt circa 250 m² goed verzorgde kantoor/praktijkruimte beschikbaar. Op het pand rust een bestemming "maatschappelijke voorzieningen”. De ruimte leent zich dan ook uitstekend voor medische of paramedische doeleinden en heeft een groot achtergelegen buitenterrein, ingericht als speelruimte voor het thans gevestigde kinderdagverblijf (voorheen parkeergelegenheid voor kantoorpand). Het vloeroppervlak is als volgt verdeeld:

Begane grond ca. 145 m²
Verdieping ca. 105 m²

De ruimte is momenteel ingericht als kinderdagverblijf met alle hierop afgestemde voorzieningen. Op eenvoudige wijze is herinrichting tot kantoor- of praktijkruimte mogelijk. Na accenturering van de zij-entree is sprake van een volwaardige kantoor-/praktijkruimte in een sociaal actieve omgeving, op loopafstand van alle gewenste voorzieningen. De busverbindingen bevinden zich op steenworp afstand.


Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt € 30.000,- per jaar exclusief BTW. De huurprijs dient bij vooruitbetaling per kwartaal te worden voldaan.


Klik hier voor meer informatie op Funda Business

 

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Naar het overzicht
x