Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
85 woningen Kortenhoef energiezuiniger
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

85 woningen Kortenhoef energiezuiniger

Dit najaar start Het Gooi en Omstreken in Kortenhoef met twee projecten op het gebied van energieverbetering. Aan de Smeerdijkgaarde (72 woningen) en de Kortenhoefsedijk (13 woningen) gaan we verschillende werkzaamheden uitvoeren.

Smeerdijkgaarde
Bij de Smeerdijkgaarde worden het dak en de gevel geïsoleerd. Het bestaande enkel glas wordt vervangen door dubbele (HR++)beglazing. Daarnaast krijgen de woningen een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Boven de voordeur komt een luifeltje en de dakgoten en dakranden komen verder naar buiten te liggen. De kleur van de bestaande platen aan voor- en achterkant verandert in antraciet/zwart. Het plan is door bewoners enthousiast ontvangen. Naar verwachting start het project in september.

Kortenhoefsedijk
Aan de Kortenhoefsedijk bestaan de werkzaamheden onder meer uit het isoleren van de gevel, het dak en de entrees bij de voordeur/meterkast. De energiezuinigheid van de woningen verbetert door het vervangen van verouderde Cv-ketels en de ventilatiebox. De uitvoering van het project begint in het najaar.

Meer informatie
Als u meer wilt weten over bovenstaande projecten kijkt u dan op de Projectenpagina.

Naar het overzicht
x