Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Agpo Ferolli cv-ketels
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Agpo Ferolli cv-ketels

De afgelopen dagen waren de cv-ketels van Agpo Ferroli volop in het nieuws. Cv-ketels van dit merk zijn “mogelijk levensgevaarlijk”, zo maakte consumentenprogramma Kassa zaterdag 16 maart bekend. In de media zijn er verschillende meningen ontstaan over de betrouwbaarheid en veiligheid van deze ketels. Het gaat om de typen Econpact, MegaDens, Ultima en MegaLux, geproduceerd tussen 1997 en 2011.

Veilig bij goed onderhoud
Het Gooi en Omstreken is op de hoogte van de storingsgevoeligheid van deze ketels. Twee jaar geleden zijn we daarom al gestart met een vervangingsoperatie van alle Agpo Ferroli ketels. Naar verwachting zijn alle cv-ketels van dit merk bij onze bewoners vervangen na de zomer. Tot die tijd worden de nog te vervangen ketels regelmatig onderhouden en gecontroleerd. Volgens Agpo Ferroli zelf zijn de ketels bij goed onderhoud gewoon veilig.

Vragen?
Mocht u toch nog vragen hebben, of een storing ervaren van de ketel, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de Servicedienst: (035) 621 08 88, maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 16:00 uur.

Naar het overzicht
x