Nieuwbouw
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
In ontwikkeling: 90 betaalbare circulaire houten woningen op Brediusterrein in Muiden
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

In ontwikkeling: 90 betaalbare circulaire houten woningen op Brediusterrein in Muiden

Op het Brediusterrein in Muiden zijn 90 woningen in ontwikkeling. Ons winnende plan met de naam 'De Wandeling' gaat vooral over samen gezond, gelukkig en betaalbaar wonen. Dat is wat we gezamenlijk met Slokker Vastgoed en Dudok Wonen willen realiseren.

Samen gezond, gelukkig en betaalbaar wonen

De woningen bouwen we van hout. Dit helpt tegen de CO2-uitstoot. We geven daarnaast ruimte aan de natuur door veel aandacht te geven aan water en biodiversiteit.

65 sociale huurwoningen

G&O en Dudok Wonen nemen samen 65 sociale huurwoningen af, waarvan 50 in de sociale huur en 15 in de middenhuur. Inwoners die een sociale huurwoning in Gooise Meren achterlaten krijgen voorrang bij de koop of huur van een woning. De verwachte oplevering van het totale plan is in 2025. Geïnteresseerden kunnen zich te zijner tijd via WoningNet inschrijven.

Meedenken over het plan

De participatie begint met een inloopbijeenkomst op woensdag 30 november. Hiervoor worden omwonenden en andere belanghebbenden uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst worden de eerste plannen toegelicht en krijgen aanwezigen de gelegenheid om wensen en aandachtspunten in te brengen.

Kijk voor meer informatie op: www.brediusmuiden.nl.

Naar het overzicht
x